Crimă urmată de sinucidere într-un spital din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă

4 martie 2018 9:22   Național
Ultima actualizare:

O crimă urmată de sinucidere a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (3-4 martie), la Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă, iar apoi s-a sinucis.

UPDATE 09.24: Crima și sinuciderea s-au produs în jurul orei 1 noaptea. Infirmierul și asistenta au fost găsiți de colegii lor într-o baltă de sânge, tot ei fiind cei care au sunat la 112.

,,Am fost anunţat pe la ora 3 de ce s-a întâmplat. Femeia este o angajată veche, a fost şi asistent şef, iar despre el nu pot să vă dau vreo relaţie cu privire la timpul de când lucra acolo”, a declarat Cătălin Pătru, dir. medical SJU Slatina, pentru realitateaoltului.ro.

Digi24 precizează că asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speță este inexplicabilă, a spus managerul spitalului. Tot pentru această sursă, managerul spitalului, Cătălin Rotea, a confirmat că între infirmier și asistentă a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, chiar într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

Tragedie la Spitalul Județean de Urgență Slatina! Un infirmier a ucis cu mai multe lovituri de cuțit o colegă asistenă (trei lovituri de cuțit în zona gâtului și încă opt în zona hemitoracică dreaptă), scrie realitateaoltului.ro.

Până în acest moment nu se știe ce l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest, dar se bănuiește că infirmierul  și asistena aveau o relație de concubinaj, despre care toți cei din spital știau, potrivit declarației prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. 

Mai multe