Crimele din Caracal. Fosta bucătăreasă a monstrului din Olt: «Gheorghe Dincă mi-a făcut propuneri indecente»

29 iulie 2019 23:11   Național
Ultima actualizare:

Viorica Stoian a lucrat ca bucătăreasă pentru Gheorghe Dincă timp de trei luni. Femeia spune că nimic din comportamentul lui de atunci nu a dat de bănuit.

Recunoaște însă că, la un moment dat, acesta i-a propus să întrețină relații intime, dar nu gratuit, nu a abuzat-o, ba dimpotrivă. Potrivit Vioricăi, omul a vrut să o plătească, a fost chiar curtenitor. Acesta a fost motivul pentru care a refuzat să mai lucreze pentru el, dar Gheorghe Dincă nu a avut resentimente față de ea.

”Am lucrat pentru Gheorghe Dincă timp de trei luni, pentru că aveam nevoie de bani. M-a întrebat dacă sunt de acord să-i gătesc. I-am gătit dimineața și seara. Era un om bun, era un om calm, era un om liniștit, râdea, zâmbea cu noi”, povestește pentru digi24.ro, Viorica Stoian. Dincă nu a încercat să o oprească, nu a reacționat violent și nici nu a încercat să se răzbune când Viorica i-a spus că nu va mai găti pentru el. Mai mult, femeia spune că atunci când se întâlneau pe stradă, el o saluta respectuos.

Citește și:

Crimele din Caracal: Luiza a fost violată timp de trei luni, iar trupul aruncat în Dunăre sau Olt

Crimele din Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă după ce a găsit-o pe Alexandra vorbind la 112. Poliţia ar fi avut timp să intervină

Mai multe