Criminalul care a băgat cuțitul în ambele neveste. Ce s-a aflat despre prima parteneră

11 octombrie 2017 15:20   Național
Ultima actualizare:

Are 51 de ani, dintre care 13 ani și i-a petrecut după gratii. Vorbim despre un bărbat nebun de gelozie care a băgat cuțitul în ambele femei cărora le jurase iubire veșnică. Lulu Şerban a comis a doua faptă ieri, după 22 de ani.

Cei doi locuiau într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii le-au spus anchetatorilor că-i auzeau mai tot timpul certându-se.

Bărbatul era extrem de gelos, iar ideea că ar putea fi părăsit l-a orbit. Ieri seară, într-un moment de furie și-a lovit soția de mai multe ori cu un corp dur după care a înjunghiat-o până a lăsat-o fără suflare.

A ucis din gelozie

”Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din București a fost găsită decedată o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenţă. La examinarea medico-legală externă au fost decelate multiple leziuni de violenţă, cadavrul fiind ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Rodica Șerban era a doua soție a lui Lulu Șerban. Prima a sfârșit la fel de tragic în urmă cu 22 de ani, când bărbatul  a omorât-o cu mâinile lui tot din gelozie. A băgat cuțitul în ea și a făcut 13 ani de pușcărie.

A vrut să fugă din țară

Speriat că va ajunge din nou după gratii, criminalul a fugit imediat de acasă însă polițiștii au dat de urma lui în județul Teleorman, când se pregătea să iasă din țară. A fost imediat săltat și dus la audieri, iar procurorii l-au reținut. Mâine va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe