Criminalul de la Oradea de negăsit de peste 27 de ore

16 martie 2017 15:33   Național
Ultima actualizare:

La 27 de ore de la crima de la Oradea, suspectul Adrian Hladii nu a fost încă prins iar suspiciunile sunt că a părăsit țara. Ancheta a fost preluată de ofițeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română. Adrian Hladii de 38 de ani este acuzat că a ucis o tânără de 24 de ani şi că a rănit un alt bărbat, amândoi prin împușcare cu un pistol care nu a fost încă găsit relatează news.ro

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, suspectul Adrian Hladii este din Oradea. Bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

”Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, o echipă de specialişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române se deplasează, joi, în judeţul Bihor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Cercetările în cauză se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bihor.

O tânără de 24 de ani a fost împuşcată mortal miercuri, iar un bărbat cu care se afla a fost rănit miercuri, într-un cartier din Oradea. Agresorul a reuşit ulterior să fugă de la locul incidentului.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani, cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânăra care a fost împuşcată în cap de către bărbatul căutat este fiica unui fost ofiţer de poliţie, iar agresorul său, cu care ar fi avut o relaţie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu”. Bărbatul a fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

Mai multe