Criminalul din Oradea a murit. A sărit pe geam când au intrat polițiștii peste el

18 martie 2017 19:20   Național
Ultima actualizare:

Miercuri, 15 martie, o crimă odioasă a avut loc la Oradea. O tânără de 24 de ani a fost împuşcată mortal, iar un bărbat cu care se afla a fost rănit, într-un cartier al orașului. Suspectul Adrian Hladii a reuşit ulterior să fugă de la locul incidentului și a fost prins de abia sâmbătă, 18 martie.

Bărbatul a fost găsit într-un apartament din Oradea. Mascaţii au intrat în forţă peste el, iar acesta a sărit de la etajul 4 al blocului, potrivit DIGI24. În drum spre spital, acesta a murit.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani, cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Mai multe