Criminalul în serie Eugen Galeş a atacat doi colegi de celulă şi un poliţist

24 septembrie 2012 14:14   Național
Ultima actualizare:

Eugen Galeş, acuzat că în luna mai a ucis un coleg de celulă de la Penitenciarul Mărgineni şi care în martie 2011 a evadat după ce a sărit de la o fereastră din Judecătoria Moreni, a atacat, luni, doi deţinuţi de la Penitenciarul Jilava, în timp ce aceştia dormeau, unul fiind dus la spital.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Ilfov, Adrian Dicu, a declarat pentru că deţinutul Eugen Galeş a lovit doi colegi de celulă cu un picior de scaun, unul dintre ei fiind rănit grav. Eugen Galeş este considerat un deţinut deosebit de periculos, acesta aflându-se în tranzit la Penitenciarul Jilava.

Acesta a mai precizat că, după incidentul din Penitenciarul Jilava, Eugen Galeş a fost dus cu un autobuz la Penitenciarul Giurgiu. Când a ajuns în curtea Penitenciarului Giurgiu, Eugen Galeş s-a repezit la unul dintre mascaţii care îl însoţeau şi l-a muşcat de mână.

În urma atacului, unul dintre deţinuţii loviţi a fost transportat la un spital de urgenţă cu o ambulanţă solicitată prin 112, având în vedere starea de sănătate a acestuia. Celălalt deţinut lovit a fost dus la cabinetul medical, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Mai multe