Criminalul, îngropat lângă sora şi nepoţica ucise!

23 iulie 2012 17:25   Național
Ultima actualizare:

Familia fostei jurnaliste Maria Guraliuc (29 de ani) a dat ieri un nou test de durere. După ce, duminică, şi-au dus la groapă fiica şi nepoţica de cinci luni, ieri l-au înhumat şi pe principalul suspect al dublului asasinat, fiul lor, George.

George Guraliuc (22 de ani) a fost condus ieri pe ultimul drum doar de părinţi şi câţiva apropiaţi.

Deşi sinucigaşii ar trebui să fie înmormântaţi la marginea cimitirului, sicriul tânărului a fost aşezat într-o groapă săpată lângă cea a surorii şi nepoatei pe care le-a ucis cu sânge rece.

Maria Guraliuc, 29 de ani

Preoţii au oficiat o slujbă specială pentru George, care s-a sinucis într-o pădure din Neamţ în aceeaşi zi în care şi-a decapitat sora şi nepoata.

„Unde te duci George? Unde te duci?", striga printre lacrimi mama tânărului, care a rămas în doar o zi fără cei doi copii.

Sabina Guraliuc, 5 luni

De la înmormântare a lipsit însă George Scurtu, soţul Mariei. Înainte de a fi îngropat, o echipă de criminalişti a venit la Plugari şi a prelevat probe de pe cadavrul lui George Guraliuc.

Tânărul suferea de schizofrenie şi le-a ucis, joia trecută, pe sora lui, Maria Guraliuc şi pe fiica acesteia, Sabina.

George Guraliuc, 22 de ani

După crimă, el s-a spălat, s-a schimbat şi a plecat cu un autobuz spre judeţul Neamţ. Soţul tinerei a fost cel care le-a găsit fără suflare, după şase ore.

George Guraliuc a fost dat în urmărire naţională, iar pe 21 iulie, un turist a găsit cadavrul lui într-o pădure din Pipirig.

Anchetatorii susţin că tânărul şi-a înfipt de trei ori cuţitul în zona inimii, iar apoi ar fi încercat să-şi oprească hemoragia. Nu s-a găsit încă arma crimei.

Mai multe