Cristi Borcea, eliberat condiționat. Cine îl va aștepta la poarta pușcăriei

2 iulie 2018 14:17   Național
Ultima actualizare:

Cristi Borcea a primit vestea cea mare de la judecători. Magistrații au admis cererea de eliberare condiționată a fostului boss dinamovist, încarcerat în urmă cu patru ani pentru a-și ispăși condamnarea în dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea poate răsufla ușurat. Magistrații de la Tribunalul Ilfov au decis eliberarea condiționată a omului de afaceri, fost finanțator al clubului Dinamo.

În 2 mai, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea, care execută la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.

La acea dată, avocata lui Borcea, Alice Drăghici, a explicat, în sala de judecată, că fostul finanţator al clubului Dinamo îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, a plătit prejudiciul reţinut în sarcina lui şi a executat o mare parte din pedeapsa primită - patru ani şi două luni. Alice Drăghici a spus că Borcea a câştigat 385 de zile ca urmare a muncii prestate în penitenciar, a primit recompense şi nu a fost sancţionat.

De cealaltă parte, procurorul de şedinţă a cerut respingerea cererii de eliberare condiţionată depusă de Borcea, susţinând că acesta s-a folosit de împrejurări pentru a încălca legea, iar faptele comise sunt extrem de grave.

„Regret faptele comise. Îmi pare rău pentru familie şi copii, pentru că i-am expus la aşa ceva”, a spus atunci Cristian Borcea.

Patrick Borcea trebuia să îşi aștepte tatăl la ieșirea din penitenciar

Pe Cristi Borcea îl așteaptă acasă toată familia, iar Valentina i-a prepătit o petrecere surpriză la clubul nou lansat. La poarta penitenciarului trebuia să îl aştepte fiul său, Patrick, dar până la urmă a venit chiar iubita omului de afaceri, Valentina.

Mai multe