Cristi Borcea, externat şi reîncarcerat la penitenciarul Poarta Albă

8 iulie 2014 11:18   Național
Ultima actualizare:

Fostul boss de la Dinamo s-a întors în celula sa de la Poarta Albă, după ce a fost externat luni seară. Cristi Borcea a ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Spitalul Judeţean Constanţa după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El a fost diagnosticat cu angină pectorală.

Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța au stabilit, luni seară, că starea de sănătate a lui Cristian Borcea este bună, astfel că acesta a fost externat și s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă, scrie Mediafax.

“A fost sâmbătă la noi și s-a reîntors duminică pentru analize și investigații. S-au făcut niște investigații, dar și tratament în același timp. Coronarografia i-a ieșit bine, starea lui s-a îmbunătățit, aseară s-a simțit bine și s-a făcut externarea”, a declarat, marți, directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Mihnea Avram, potrivit sursei citate mai sus.

Omul de afaceri Cristian Borcea a fost condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

Mai multe