Cristi Borcea ia măsuri extreme ca să facă rost de bani

13 decembrie 2015 22:48   Național
Ultima actualizare:

Cristi Borcea a ajuns la fundul sacului de când este închis la Poarta Albă. Conturile îi sunt blocate, iar afaceristul a început să-şi vândă bunurile pentru a putea să aibă grijă de familia sa numeroasă.

Cristi Borcea îşi vinde afacerile pe bandă rulantă. Fostul patron de la Dinamo, aflat în spatele gratiilor din 2014  a renunţat la două din cele trei firme pe care le avea în Statele Unite, şi-a vândut apartamentele luxoase, iar acum a hotărât să-şi dea şi iahtul pe care dăduse 1 milion de euro. În anul 2008, fostul patron de la Dinamo şi-a achiziţionat o ambarcaţiune pe care o închiria cu 2.000 euro pe zi în Italia pentru croaziere de lux, atunci când nu o folosea personal. “Red Dogs”, cum a fost botezat yahtul Pershing 50, are trei dormitoare, două băi şi o cabină pentru echipaj.

Acum, omul de afaceri s-a consultat cu familia şi a scos la vânzare bijuteria roşie cu mai puţin de jumătate din preţ, mai exact cu 380.000 euro, prin intermediul site-ului de profil “Yacht and Travel”. “Nu-i uşor nici pentru el să aibă grijă de atâţia copii şi femei. Din puşcărie nu-i mai merg afacerile. Vinde tot ce are, că nu se ştie cât mai stă închis”, ne-au declarat surse din anturajul familiei. Şi Gică Popescu, proaspăt eliberat din Penitenciarul Rahova, a apelat la acelaşi truc în timpul detenţiei. Baciul a fost nevoit să-şi vândă vila din Malllorca - Spania, elicopterul şi avionul pentru a face faţă cheltuielilor. 

Cristi Borcea mai are de stat la puşcărie circa trei ani din condamnarea de 6 ani şi trei luni primită în “Dosarul Transferurilor”. Pentru bună purtare, muncă în folosul comunităţii şi cărţi scrise mai primeşte zile în minus la pedeapsă.  

Mai multe