Cruzime fără margini: a băut cu el, apoi l-a tăiat cu drujba

9 septembrie 2015 9:18   Național
Ultima actualizare:

Mai întâi, au băut până nu au mai putut. Apoi și-au adus aminte de toate datoriiile. S-au lovit, iar unul din el a adus drujba și și-a tăiat colegul de pahar.

Un bărbat de 35 de ani, din localitatea Novaci, județul Gorj, a fost tăiat cu drujba în zona gâtului şi a mâinilor de către un localnic din satul Pociovaliştea.

Scena desprinsă din filmele horror a avut loc marți seară (8 septembrie) în faţa casei agresorului, în vârstă de 35 de ani, scrie adevarul.ro.

Potrivit poliţiştilor, conflictul a fost spontan şi a avut loc pe fondul consumului de alcool. Victima l-a lovit cu un furtun pe celălalt bărbat, care a intrat în casă şi a luat o drujbă, cu care l-a tăiat pe cel care îl lovise.

Victima a fost transportată la spital, dar refuzat internarea. Bărbatul tăiat cu drujba a obţinut un certificat medico-legal, care arată că are nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale, scrie adevarul.ro.

Agresorul a fost reţinut pentrtu 24 de ore. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Mai multe