Cu cine votează Ion Ţiriac în turul 2: Iohannis sau Ponta?

15 noiembrie 2014 11:21   Național
Ultima actualizare:

Invitat în emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV, cunoscutul om de afaceri a subliniat foarte clar care este diferenţa dintre cei doi candidaţi la preşedinţia României, din turul doi.

"Un candidat perfect, în România nu o să existe. [...] Eu pe domnul Klaus Iohanis l-am văzut de vreo 3-4 ori în viaţa mea. Dumnealui vine dintr-un orăşel foarte bine aranjat, în care nemţii au băgat foarte mulţi bani. Eu n-a nimic împotriva domnului Iohanis, ferească Dumnezeu, ar putea să fie un bun preşedinte, dar deocamdată a fost un bun primar la o treabă mititică, dar domnul Ponta conduce un guvern în momentul de faţă, de un an şi ceva îl conduce, zic eu, decent", a afirmat Ion Ţiriac în cadrul talkshow-ului.

Fostul tenisman a făcut mai făcut câteva comentarii referitoare la traseismul politic şi la plecarea lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL: "Asta nu înţeleg, Poate mă lămuriţi dvs. pe mine... cum îţi schimbi ideologia de la o lună la alta?"

Întrebat de Cristian Leonte dacă Traian Băsescu se află în spatele coaliţiei de dreapta, care l-a propulsat pe Klaus Iohannis ca şi candidat pentru postul de la Cotroceni, Ion Ţiriac a răspuns afirmativ. "Domnul preşedinte e în scaunul ăla de zece ani. Şi pentru o raţiune sau alta eu îl consider omul cel mai politic care a fost în utlimii zece ani. Adică nu are cum să nu se implice. în agenda mea, Traian Băsescu este un om politic", a mai spus el.

Mai multe