Cu cortul pe turnul de 254 de metri înălţime!

16 ianuarie 2017 20:14   Național
Ultima actualizare:

“Balaurul” recidivează! Flaviu Cernescu, timişoreanul dependent de adrenalină şi de sporturile extreme, a început anul 2017 în forţă! Împreună cu prietena lui, tânărul temerar a urcat seara pe un turn industrial de 254 de metri. Cei doi au instalat cortul pe buza turnului şi au dormit printre nori.

O nouă ispravă marca Flaviu Cernescu! Tânărului în vârstă de 34 de ani, specializat în calculatoare, i-a venit o nouă idee năstruşnică, scrie adevarul.ro. El s-a gândit să campeze în vârful unui coş de fum dezafectat, înalt de nu mai puţin de 254 de metri.

Prin urmare, Flaviu a început anul 2017 la cote înalte de tensiune. Poreclit “Balaurul”, bănăţeanul şi-a luat partenera, Dina Zaur, şi a plecat într-o excursie cu cortul. Nimic neobişnuit până aici, numai că locul pe care l-a ales pentru campare i-ar da fiori unei persoane obişnuite. Flaviu şi prietena sa au decis să-şi instaleze cortul pe buza unui coş industrial.

Nu este primul turn “cucerit” de Flaviu Cernescu, însă această aventură a reprezentat, aşa cum spune chiar el, “o nebunie mai mare ca multe altele”. Cei doi au aşteptat să se întunece, apoi au început escaladarea pe scările şubrede din metal. Ajunşi în vârf, Falviu şi Dina au montat cortul, apoi au tras un somn pe cinste, în aşteptarea răsăritului. Dis-de-dimineaţă, când au ieşit din cort, totul era învăluit în ceaţă.

Pentru înviorare, Cernescu a jonglat cu piersici, apoi a făcut echilibristică pe balustrada îngustă de câţiva centimetri a turnului, bineînţeles, fără echipament de protecţie. A urmat apoi coborârea, la fel de periculoasă, din cauza scărilor ruginite şi gata oricând să cedeze sub greutatea tinerilor amatori de senzaţii tari.

Cu monociclul pe marginea Barajului Vidraru

Flaviu Cernescu a apărut şi în faimosul cotidian britanic “Daily Mail”, fiind numit “cel mai tare român”, după ce mers cu monociclul pe marginea Barajului Vidraru, la 166 de metri înălţime. Nu cu mult timp în urmă, Cernescu a escaladat un coş industrial, înalt de 275 de metri, la CET Sud Piteşti, şi a dormit într-un hamac suspendat la 200 de metri deasupra solului. De asemenea, el a jonglat recent cu trei mingi la 35 de metri înălţime, în timp ce străbătea o balustradă îngustă a Viaductului Schlucht, unul dintre cele zece aflate de-a lungul liniei de cale ferată Anina-Oraviţa. Desigur, fără echipament de protecţie!

Mai multe