"Cu maşina de la voi îmi duc prietena la mare"

22 iulie 2015 19:51   Național
Ultima actualizare:

Tatăl a investit, fiul culege roadele. Constantin Lazăr, din Ialomiţa, a tras lozul câştigător, iar băiatul lui, Marius, a venit să ne ia maşina. „E cel mai tare cadou pe care l-am primit vreodată. Îi mulţumesc tatălui meu pentru surpriză şi vouă pentru că ne daţi şansa să câştigăm astfel de premii”, ne-a spus Marius Lazăr, cel care va conduce maşina pusă în joc la Click!MANIA.

Imediat ce a aflat că s-a ales cu o maşină, Marius Lazăr (21 de ani), din satul Misleanu, comuna Perieţi (Ialomiţa), s-a dus glonţ la Serviciul de Înmatriculări pentru a obţine plăcuţe cu „numere roşii”. Marţi, tânărul a venit cu tatăl lui să ridice premiul de la Click!MANIA, un cochet autoturism Hyundai i20. Primul drum pe care îl va face la volanul noii sale maşini este Bucureşti-Constanţa. „Vreau să-mi duc prietena la mare, acum că am maşină nouă”, ne-a spus Marius, care lucrează ca şofer la o fabrică de lactate din localitate. Tânărul nu e norocos de felul lui şi, când tatăl i-a spus ce grozăvie s-a abătut asupra familiei, nu l-a crezut.

„Am fost sigur că glumeşte, că e imposibil să dea un asemenea noroc peste el. Dar, iată că a vorbit serios”, ne spune, zâmbind, Marius. Autoturismul Hyundai i20 a fost marele premiu al acestei ediţii a concursului nostru. Click!MANIA se încheie aici, iar cei care nu au bifat nici un câştig până acum mai pot să-şi încerce şansa doar azi, ultima zi în care ziarul Click! se va vinde împreună cu taloanele de concurs. Felicitări norocoşilor!

Mai multe