Cu ochii în telefon, un băiat a intrat cu pieptul în furca tractorului

28 august 2022 5:00   Național

Era atât de captat de ceea ce vedea în telefon, încât nu s-a mai uitat pe unde calcă sau ce e în fața lui.

Așa a reușit un adolescent de 17 ani din Vaslui să se înfigă cu pieptul într-una dintre furcile tractorului cu ajutorul căruia tatăl său așeza baloţii de paie în curtea locuinței. Cumplitul incident s-a petrecut în satul Șuletea.

Tatăl băiatului se grăbea să pună baloții de paie la adăpost cu ajutorul unui tractor special când s-a trezit, din senin, cu fiul său în faţă, plin de sânge. Îngrozit, şi-a chemat soţia, după care a sunat la 112.

„Copilul a fost găsit conștient și coerent, dar cu o plagă penetrantă toracică adâncă la nivelul sternului și cu durere foarte mare. A primit îngrijiri corespunzătoare, i s-a acordat ajutor. A fost stabilizat și a fost transportat la spitalul din Bârlad, pentru investigații diagnostice şi tratament adecvat”, a spus dr. Dan Ungureanu, pentru observatornews.ro.

Chiar dacă a suferit şoc puternic după ce a fost străpuns de gheara de metal, băiatul a reuşit să se smulgă de acolo la timp. Tânărul este în afara oricărui pericol, după ce medicii i-au îngrijit plaga toracică profundă de la nivelul sternului.

Mai multe