Cum a reușit cealaltă fată împinsă de criminala de la metrou să scape

13 decembrie 2017 11:49   Național
Ultima actualizare:

Magdalena Șerban (36 de ani), femeia care a ucis o tânără la stația de metrou Dristor, a mai încercat să comită o crimă, dar în stația Costin Georgian. Victima a fost tot o femeie, dar se pare că aceasta a reușit să scape după ce s-a luptat cu agresoara.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, cealaltă victimă a criminalei, de la Costin Georgian, a opus rezistență, s-a luptat cu agresoarea și a reușit apoi să fugă, relatează Adevărul.

În stația Dristor, Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, nu a reușit să scape de agresoare și și-a găsit sfârșitul sub roțile metroului care tocmai intrase în viteză în stație. Magdalena Șerban a împins-o pe fată într-un moment de neatenție, în care se uita pe telefonul mobil. A încercat apoi să se ridice pe peron, dar ucigașa a împins-o înapoi pe șină. Se pare că nimeni nu ar fi fost martor la tragedie, pentru a o ajuta pe victimă.

Magdalena Șerban a fost reținută de polițiști în noaptea de 12 spre 13 decembrie, iar la audieri, femeia a fost incoerentă, iar din primele concluzii, reiese că are probleme psihice. Ea a mărturisit autorităților că nu are o locuință stabilă, că doarme în Gara de Nord, iar în ultima perioadă, la un prieten. Nu a știut să le indice polițitilor adresa acestui bărbat, dar a zis că știe să ajungă acolo.

Mai multe