Cum a venit îmbrăcată Carmen Iohannis în fața soldaților din Afganistan

2 mai 2016 10:48   Național
Ultima actualizare:

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României au efectuat duminică, 1 mai, o vizită la Teatrul de Operații din Afganistan. Acolo, cuplul prezidențial s-a întâlnit cu militarii români aflați în misiune. Carmen Iohannis a ales o rochie de culoare albă, cu o lungime până la nivelul genunchilor și fără mâneci. Imaginile inedite au fost făcute publice pe contul de Facebook al președintelui si pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis și soția sa au purtat discuții cu militarii români și au sărbătorit Sfintele Paști alpturi de ei. În timpul vizitei, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a adresat militarilor români într-un discurs. Cea care a atras atenția a fost Carmen Iohannis, îmbrăcată într-o ținută de vară. Prima Doamnă a optat pentru o rochie albă și o pereche de balerni bej. 

„Astăzi, de Sfintele Paști, le-am făcut o vizită militarilor români aflați în misiune în Afganistan. Am stat de vorbă cu cei care ne reprezintă cu cinste și onoare în afara granițelor, am aflat cum sunt și le-am mulțumit pentru dăruirea de care dau dovadă și pentru faptul că fac din România un stat respectat în cadrul NATO”, a transmis Klaus Iohannis pe Facebook. 

Mai multe