Cum arată cel mai excentric vernisaj de picturi. Tablourile conțin organe genitale

19 iulie 2018 23:08   Național
Ultima actualizare:

O expoziție din Oradea a ridicat multe semne de întrebare pentru mulți oameni deoarece picturile conțin organe genitale masculine. Expoziția de artă a avut loc vineri, 13 iulie, însă imediat după finalizarea evenimentului de prezentare au apărut multe critici.

Cel mai mult criticată a fost pictura în care a apărut un penis. Unele dintre persoanele care au vizitat galeria au declarat că ei nu consideră respectiva imagine o operă de artă. Astfel, artiștii care au realizat operele de artă au stârnit controverse în mediul online prin curajul de a expune aceste picturi excentrice.

Prin aceste tablouri, artiștii au dorit să revoluționeze lumea artistică și să aducă un plus de nonconformism. Această expoziţie încearcă să resusciteze acea efervescenţă a mai multor atitudini, a mai multor perspective, a mai multor modalităţi de creaţie. În Bucureşti o să vi se pară că este mult mai apropiat de noi şi este mult mai recent succesul pe care l-am avut în jurul anului 2000. Un tip de imagine, un tip de atitudine, nonconformistă la modul ‘un cap în gură’. Aceasta nu este o calitate în termeni strict plastici. Ceea ce ne interesează foarte mult este calitatea în termen de trăire autentică într-un anumit moment. În acel context, trecerea în anii 2000 la tipul acesta de artă ‘nesimţită’, ‘obraznică’ a reuşit să destructureze o groază de anchilozări, conform celor de la bihon.ro.

Mai multe