Cum arată criminalul care a decapitat un om cu drujba. Prima declaraţie

1 februarie 2019 11:51   Național
Ultima actualizare:

Ați mai auzit ca un om să taie capul altui om cu drujba? Ei, bine, Doru Sebastian Munteanu (32 de ani), din Arad, asta a făcut joi dimineață (31 ianuarie). Judecătorii au decis să îl trimită în arest. Criminalul cu drujba a făcut declarații incredibile.

Scene ca în filmele horror în localitatea Sânnandrei, judeţul Timiş. În zorii zilei de joi, 31 ianuarie, Doru Sebastian Munteanu, de 32 de ani, a mers la casa lui Mihai Laiu (45 de ani) şi i-a tăiat uşa cu drujba. Ulterior, a fugărit victima pe care a decapitat-o cu drujba. Cei doi copii ai victimei şi prietena unuia dintre ei au reuşit să scape, unul dintre fii victimei, în vârstă de 14 ani, suferind o fractură când a fugit.

În momentul în care a fost prins, ucigaşul a declarat că s-a certat cu victima „de la o geantă cu droguri”.

Criminalul cu drujba a recunoscut fapta

În urma audierilor, judecătorii au decis trimiterea criminalul cu drujba în arest preventiv, pentru 30 de zile. Arădeanul şi-a recunoscut senin crima, spunând că a fost vorba de un act de răzbunare, pentru că victima i-a vândut o maşină, marca BMW, defectă, iar apoi nu a vrut să-i restituie banii, scrie opiniatimisoarei.ro.

Doru Sebastian Munteanu  este acuzat de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu.

Mai multe