Cum arată Dan Voiculescu după trei ani de puşcărie

18 iulie 2017 18:29   Național
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu a fost eliberat din închisoare marți, 18 iulie, după ce a stat în detenție trei ani. Deși fusese condamnat la zece ani de închisoare, Dan Voiculescu a fost pus sub eliberare condiționată, dar anii de detenție nu par să fi pus prea mult amprenta pe trăsăturile sale fizice.

Dan Voiculescu a oferit jurnaliștilor, în după-amiaza zilei de 18 iulie, primele declarații, în care a lămurit care au fost problemele de sănătate care l-au obligat să fie transportat la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Dacă ar fi să comparăm aspectul său fizic dinainte de a intra la închisoare și cele din ziua în care a fost eliberat, după trei ani, constatăm că fostul senator a mai slăbit, însă nu se observă diferențe majorel. Dacă înainte de a intra în detenție Voiculescu părea că te scrutează cu privirea sa pătrunzătoare, acum, afaceristul pare mai gânditor și a declarat că este determinat să lupte împotriva abuzurilor.

Același păr alb și același ton impunător, Dan Voiculescu nu arată prea schimbat din punct de vedere fizic după cei trei ani de închisoare. Nu la fel se poate spune și despre trăirile interioare, Voiculescu afirmând că a fost profund afectat de privarea de libertate.

Mai multe