Cum arată tabloul cu Cristi Borcea, care se vinde pe OLX cu un preț fabulos

6 decembrie 2020 14:39   Național
Ultima actualizare:

Cristi Borcea, pictură în ulei, ramă din lemn masiv, dimensiuni 80 x 120 cm, preț negociabil. Nu, nu e o glumă, ci un anunț cât se poate de serios, dar inedit, pe olx.ro. Fostul acționar de la Dinamo a fost pictat de artistul Ștefan Dobre.

Jurnaliștii de la Prosport.ro au găsit zilele trecute un anunț postat pe olx.ro, la data de 27 noiembrie, care suna așa: „Tablou Portret CRISTI BORCEA Pictura 80 x 120 cm”. Pictura e realizată de Ștefan Dobre, artist ce încearcă de ani de zile să vândă opera respectivă, însă prețul cam pune frână doritorilor: 8.000 de euro. Pictura îl înfăţişează pe Borcea în rolul unui nobil, iar la picioarele sale are un ciobănesc german – care ar vrea să sugereze leagătura cu Dinamo. Pe fundal se vede și un castel.

Anunțul de pe OLX a fost actualizat și aflăm că portretul este în ulei, pe carton pânzat: „Portret Cristi Borcea, realizat în ulei pe carton pânzat şi aşezat pe sasiu lemn, dimensiuni 80 x 120 cm, înrămat cu ramă lemn masiv de 12 cm lăţime (preţul ramei aprox. 2.500 lei/490 €). Lucrarea este semnată: Ştefan Dobre, 2008. Tabloul este de vânzare, preţul este negociabil şi putem avea o discuţie cu seriozitate, cu cel ce este hotărât să cumpere lucrarea. Nota: Nu asigur transportul! Ridicarea se va face personal de la o anumită adresă. Mulțumesc pentru vizionare” e anunțul proprietarului. Prețul tabloului cu Cristi Borcea e: 8.000 de euro! Negociabil.

Citește și:

EXCLUSIV Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, adevăruri nespuse: "Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Aici, în România"

Mai multe