Cum arată Tedy Ursuleanu la un an de la implantul de păr

21 martie 2018 15:50   Național
Ultima actualizare:

Cea mai bună versiune a lui Tedy Ursuleanu după tragedia din Colectiv s-a produs acum, la un an de la operaţia pe care tânăra a suferit-o la nivelul scalpului când au apărut şi rezultatele. Ea şi-a făcut implant de păr şi se laudă cu noua podoabă capilară. Cel care i-a redat zâmbetul este medicul Felix Popescu, cele care de altfel s-a oferit să facă această bucurie tuturor victimelor din seara fatidică de 30 octombrie 2015.

Incendiul din Colectiv a lăsat urme adânci pe corpul lui Tedy Ursuleanu (30 de ani), dar şi în suflet. Ea a suferit arsuri grave pe cap, spate şi mâini. A rămas fără degete la mâna stângă, dar nu s-a descurajat. Acum la un an de la impantul de păr, supravieţuitoarea din Colectiv se laudă cu o nouă coafură. 

Problema părului a fost una dintre cele mai mici pe care incendiul i le-a provocat tinerei. Tedy a achiziţionat, din Scoţia, o mână bionică care a costat 73.000 de euro. Deşi e încă în "teste", tânăra are un optimism molipsitor, iar noul ei look îi dă curaj să nu mai privească în spate şi să ia lucrurile aşa cum sunt.

Mai multe