Cum va fi vremea în timpul vacanței elevilor. Prognoza meteo 4 – 11 februarie

4 februarie 2019 14:08   Național
Ultima actualizare:

Circa 2,5 milioane de elevi sunt în vacanță și sunt dornici de distracție. Gripa ar trebui să țină departe de mall-uri și cinematografe, iar vremea va fi tocmai bună pentru ieșirile în aer liber, spun meteorologii.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 4 – 11 februarie, când elevii sunt în vacanță. Iată cum va fi vremea, pe regiuni!

Prognoza meteo 4 – 11 februarie, pe regiuni

Vremea în Banat și Crișana

Săptămâna 4 – 9 februarie, vor fi 6 – 8 grade la orele prânzului și în jur de minus 2 grade în timpul nopții. După 10 februarie, se va încălzi ușor, la circa 11 grade. Meteorologii ANM estimează că din 13 februarie va fi o ușoară scădere a temperaturilor. Vor fi condiții de precipitații slabe în zilele de 4, 5 și 11 februarie.

Vremea în Transilvania

Se va răci treptat până în 7 februarie, când se vor înregistra în jur de 4 grade la prânz. Vor urma zile cu 8 grade la prânz, iar după 11 februarie valori vor coborî din nou la 4 grade la prânz și minus 4 grade noaptea. Precipitațiile vor fi slabe.

Vremea în Maramureș

De la o zi, la alta, temperaturile coboară ușor, de la 8 grade, la 4 grade. Trecător se vor semnala precipitații slabe, mai frecvente după 10 februarie.

Vremea în Moldova

Până pe 7 februarie, vremea va fi rece, cu 2 grade la orele prânzului și minus 6 grade în timpul nopții. Va urma o scurtă perioadă de încălzire ușoară, iar din 12 februarie de va răci din nou, până la 4 grade la amiază și minus 4 grade în timpul nopții.

Vremea în Muntenia și Oltenia

De marți, 5 februarie, se va răci brusc la 2 grade pe 9 februarie, apoi vor urma zile mai calde, cu 8 – 10 grade la amiză și zero grade noaptea. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată pe 7 februarie, apoi după 12 februarie.

Vremea în Dobrogea

Temperaturile scad brusc, de la 14 grade în 4 februarie, până la 2 grade, pe 9 februarie. Din 10 februarie, vor urma câteva zile mai calde, cu 6 – 8 grade la prânz. Din 12 februarie, temperaturile vor coborî ușor, de la o zi, la alta, până la 4 grade. După data de 6 februarie, vor fi precipitații slabe.

Vremea la  munte

Temperaturile vor fi în scădere până în 11 februarie, când se vor înregistra zero grade la amiază și minus 8 grade în timpul nopții. Vor fi precipitații în fiecare zi, mai frecvente după 11 februarie.

Mai multe