Cutremurător! O româncă a născut singură, în Italia, gemeni, apoi i-ar fi ucis. A murit şi ea

3 noiembrie 2016 20:48   Național
Ultima actualizare:

Caz şocant în provincia Brindisi din Italia! Marţi, o româncă de 26 de ani din Pucioasa (Dâmboviţa) a fost găsită moartă alături de bebeluşul nou-născut, de asemenea decedat. Astăzi, un al doilea bebeluş a fost descoperit fără viaţă în garaj. Din primele informaţii se pare că femeia şi-a tăiat cordonul ombilical cu un cuţit, apoi, cel mai probabil, a murit din cauza hemoragiei, nu înainte de le curma viaţa celor doi gemeni, fetiţă şi băiat.

Descoperire terifiantă în localitatea Ceglie Messapica din provincia italiană Brindisi! Anchetatorii le-au găsit fără suflare pe Roxana Mihaela Răpaşu (26 de ani) şi pe fetiţa sa abia născută. Tânăra şi-a tăiat cordonul ombilical cu un cuţit, a băgat-o pe micuţă într-o găleată cu apă şi apoi a murit din cauza complicaţiilor legate de naşterea neasistată.Joi, o nouă descoperire i-a îngrozit pe anchetatori. Aceaştia au găsit un al doilea bebeluş mort, cel mai probabil fratele geamăn al fetei, într-un garaj de lângă locuinţa femeii. Nou-născutul era învelit şi închis într-o pungă de plastic, aflată într-o plasă cu haine. Carabinierii s-au întors în locuinţă după ce autopsia femeii a relevat prezenţa unui al doilea cordon ombilical.“Ne-a spus că e bine”“Eu am vorbit ultima dată cu ea sâmbătă. Ne-a spus că e bine, că nu are nicio problemă”, povesteşte, îndurerat, Titi Răpaşu, tatăl fetei. “Nu ştim ce s-a întâmplat. Am o soră în Spania şi ea ne-a anunţat. Când am aflat, am crezut că a omorât-o cineva, nicidecum ce s-a întâmplat”, adaugă bărbatul.  

Dâmboviţeanca era divorţată şi mai avea acasă, în oraşul Pucioasa, doi copii, unul de 3 ani, iar celălat de 5 ani. Tânăra muncea de mai bine de şase ani ca menajeră în sudul Italiei.  

Mai multe