Dacă vorbeşte cu soţia, îl paşte puşcăria

5 martie 2015 21:29   Național
Ultima actualizare:

Unui botoşănean i s-a interzis legal să mai vorbească cu soţia sa, deşi locuiesc în aceeaşi casă. Dacă scoate un singur cuvânt în faţa nevestei, face puşcărie. Măsura inedită a fost luată de judecători, după ce soţia bărbatului s-a plâns că e agresată verbal foarte des de soţ.

Un bărbat din Botoşani a primit o restricţie ciudată din partea magistraţilor. Acesta nu are voie să-i vorbească nevestei şi nici să o atingă. Decizia judecătorilor vine după ce femeia a reclamat că este agresată în special verbal de către soţ de câţiva ani, motiv pentru care a ajuns foarte depresivă.

În plus, botoşăneanul nu o poate contacta nici telefonic pe femeie, dar nici prin intermediul scrisorilor, au precizat, pentru www.adevarul.ro, surse neoficiale. Aceleaşi surse au mai precizat că soţul nu are voie sub nici o formă să îşi atingă nevasta. Trăiesc într-o linişte deplină. Ciudăţenia, însă, abia acum urmează.

Botoşăneanul locuieşte în aceeaşi casă, într-un apartament obişnuit mai precis, cu cea pe lângă care este obligat să treacă fără măcar să-i adreseze un cuvânt. Hotărârea judecătorilor a venit după o reclamaţie a botoşănencei, Elena S., care şi-a reclamat soţul că o agresează fizic şi verbal. Femeia ar fi cerut ca bărbatul să fie dat afară şi din casă, dar magistraţii nu i-ar fi acceptat cererea, însă i-au dat această interdicţie bărbatului.Practic, hotărârea magistraţilor prevede ca, odată ce bărbatul îi adresează un singur cuvânt nevestei sau o atinge chiar şi cu un deget, va încălca ordinul de protecţie. Iar acest lucru atrage după sine arestarea şi condamnarea la închisoare.

La 75 de ani, a dat foc casei iubitei

Poveste de amor sfârşită în fum şi cu acuze grele în municipiul Suceava. Locuinţa unei femei în vârstă de 77 de ani din cartierul Burdujeni a luat foc, iar în scurt timp întreaga scară de bloc a fost invadată de un fum înecăcios. Anchetatorii au stabilit că focul a fost pus de un Mihai Popescu, de 75 de ani, din Vatra Dornei, concubinul proprietarei apartamentului. Bărbatul s-a supărat pentru că septuagenara, aflată la spital, l-a anunţat că-l părăseşte. Pentru a se răzbuna, amorezul s-a deplasat la locuinţa femeii, şi-a luat hainele şi apoi a dat foc apartamentului. Din fericire, vecinii au sesizat incendiul la timp şi pompierii au intervenit limitând pagubele.

Mai multe