Dan Diaconescu, din pârnaie, pe Litoral?

9 august 2017 10:11   Național
Ultima actualizare:

Fostul boss al OTV, Dan Diaconescu, a fost văzut pe Litoral în weekendul trecut. Cum este posibil dacă el ar trebui să se afle după gratii, după ce a fost condamnat la cinci ani și șase luni în închisoare. Se pare că a DD a fost răsplătit cu câteva zile libere pentru bună purtare.

Condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu a ieşit din Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi strângă în braţe fiica şi iubita, scrie cancan.ro. Aceeași sursă a aflat că fostul otevist nu a fost eliberat condiţionat, ci a primit o permisie pentru bună purtare.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în 2015, iar de atunci nu a dat nici un interviu. Potrivit surselor cancan.ro, DD a avut un comportament ireproşabil după gratii şi nu a creat probleme, motiv pentru care a şi fost recompensat.

Click! spune

Fostul patron al OTV a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă, în 4 martie 2015, şi scos pe uşă cu cătuşele la mâini.

Mai multe