Dan Octavian Vişan: «Vom avea un proces foarte incitant, se vor afla lucruri picante»

30 ianuarie 2012 15:53   Național
Ultima actualizare:

"M-am îngrăşat pe fond nervos", a declarat el pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D. Mai ales că meniul din închisoare conţinea în special  "fasole şi varză". Profesorul s-a reapucat de antrenamente, într-o sală de sport. "Am slăbit deja trei kilograme", a estimat el.

După episodul care l-a adus în atenţia media, îi vine greu să se gândească la o relaţie în această perioadă: "Nu e momentul pentru o prietenă, chiar dacă simt nevoia de afecţiune", a mărturisit el. "Am devenit fără voia mea persoană publică, am primit mesaje dubioase", a povestit Dan Octavian Vişan.

Cât despre eleva sa, "nu mai ştiu ce simt pentru ea. Am simţit atunci... Nu m-am mai întâlnit cu ea, şi nici nu vreau, pentru că va fi un proces". Şi încă unul "foarte incitant", după cum promite fostul cadru didactic: "Se vor afla lucruri picante", spune el, menţionând pentru moment doar unul: "Facebook nu acceptă useri care nu au 18 ani", afirmă profesorul, dând de înţeles că eleva a minţit cel puţin o dată în privinţa vârstei.

Pentru moment, programul său se rezumă la "o oră şi jumătate sau două la sală, altceva nu fac". "Îmi doresc un serviciu în domeniul sportului", a recunoscut el. "Am plătit greşeala cu vârf şi îndesat. Vreau ca societatea să vadă că m-am reabilitat", a afirmat Dan Octavian Vişan.

Mai multe