Dan Voiculescu: «Întotdeauna e bine să speri și într-o achitare»

5 august 2014 11:12   Național
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu a declarat marţi, înainte de reluarea dezbaterilor în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), că “întotdeauna e bine să speri și într-o achitare”, dar că este “pregătit pentru orice”, scrie Mediafax.

“Eu sper să fie completul de judecată de bună-credință și să judece corect. Dacă nu, eu sunt pregătit pentru orice, nu mi-e frică. În momentul în care într-o bătălie cu șeful statului care are toate pârghiile serviciilor secrete, lupta e grea (...) Întotdeauna e bine să speri și într-o achitare”, a spus el, la intrarea în sediul Curţii de Apel Bucureşti (CAB).

Referitor la infracţiunea de spălare de bani pentru care este judecat, Voiculescu a subliniat că nu are “niciun amestec”. “Am spus și doamneii judecător: am făcut o donație, în condițiile în care există un NUP din care rezultă ca privatizarea a fost legală. De unde până unde ideea că știam că e obținut din infracțiuni?”, a susţinut Voiculescu.

Dezbaterile de marţi în dosarul privatizării ICA au fost reluate, de la ora 10.00, la CAB, avocaţii urmând să susţină pledoariile finale.

Mai multe