De ce a fost evacuat sâmbătă metroul din Capitală

12 decembrie 2015 22:12   Național
Ultima actualizare:

Alarmă la metroul bucureștean, sâmbătă după-amiază, 12 decembrie, în jurul orei 16.00. Un colet suspect, abandonat lângă un coș de gu­noi pe peronul stației Piața Unirii 1, a pus pe jar poliția, Smurd-ul și pirotehniștii.

Toată stația de metrou a fost evacuată, iar transportul în subteran suspendat până la terminarea verificărilor. Specialiștii au eliminat orice amenințare în momentul în care s-au apropiat și au constatat că obiectul suspect era o cutie de carton goală, lăsată, pare-se, la voia întâmplării de un călător.

Circulația în subteran a fost blocată în centrul orașului vreme de 20 de minute, spun reprezentanții Metrorex, însă a revenit la nor­mal imediat ce echipele de intervenție au părăsit zona.

O altă amenințare la metrou a fost anunțată la stația Eroilor, unde, din cauza săpăturilor la noua magistrală, asfaltul de la suprafață a început să se surpe. 40 de persoane au fost evacuate dintr-un imobil din zonă, iar traficul auto a fost suspendat pe Bd. Eroilor și Bd. Eroii Sanitari.

Mai multe