De ce e închisă Casa Poporului pentru turiști

7 martie 2017 13:37   Național
Ultima actualizare:

Se caută ghizi la Palatul Parlamentului! Celor vechi le-au expirat contractele, așa că instituția trebuie să angejeze persoanal nou. Până una-alta, Casa Poporului rămâne închisă publicului larg.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se reuneşte, marţi, pentru a rezolva „o situaţie de urgenţă administrativă”, în condiţiile în care, din 1 februarie, nu mai sunt ghizi pentru vizitele la Palatul Parlamentului şi trebuie să se organizeze un concurs pentru angajarea acestora, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran, citat de News.ro.

„Mâine (astăzi – n.r.), de la 9.45, va mai fi un Birou Permanent scurt pentru o situaţie de urgenţă administrativă. Din 1 februarie nu mai sunt ghizi pentru vizitele în Palatul Parlamentului şi atunci se găseşte o soluţie pentru această problemă”, a afirmat deputatul PSD.

Chestionată de ce nu mai sunt ghizi, ea a spus că trebuie să se facă o modificare în structura de organizare a Parlamentului pentru a-i angaja.

„Din cauza contractelor de colaborare, nu se mai poate şi atunci, probabil, se va face o modificare în structura de organizare a Palatului pentru a-i angaja efectiv. Se va face un concurs”, a răspuns secretarul Camerei Deputaţilor.

Mai multe