De la cheful cu Diaconescu a ajuns în şanţ

11 martie 2012 18:37   Național
Ultima actualizare:

A petrecut cu idolul şi şeful său de partid, Dan Diaconescu, apoi a plecat spre casă la volanul bolidului său, un Mercedes alb, chiar dacă era băut. O clipă de neatenţie şi maşina s-a răsturnat în şanţ!

Teodor Răcilă, vicepreşedinte al filialei Bistriţa-Năsăud a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, s-a răsturnat, duminică, pe DN 17, după ce a participat, sâmbătă noapte, la o petrecere cu Dan Diaconescu, care se afla într-o vizită în judeţ.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea de pe podul de la Susenii Bârgăului. Teodor Răcilă a pierdut controlul volanului autoturismului Mercedes pe care-l conducea, a lovit un parapet şi s-a răsturnat. Răcilă a scăpat cu răni uşoare.

Sâmbătă seara. Dan Diaconescu a venit în vizită în Bistriţa. Simpatizanţii i-au organizat o petrecere la Prundu Bârgăului

Mai grav este că şoferul a urcat băut la volan.

„În urma testelor pe care le-au făcut poliţiştii, a reieşit că şoferul Teodor Răcilă, care se afla singur în maşină, avea o alcoolemie de 0,65 mg/litru de alcool pur în aerul expirat.

Va fi cercetat penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan.

Petrecerea organizată la Prundu Bârgăului în cinstea sosirii în judeţ a liderului partidului, Dan Diaconescu, a început sâmbătă, în jurul orei 17.00, după ce Dan Diaconescu s-a întâlnit cu simpatizanţii săi din Bistriţa şi din alte localităţi şi s-a terminat noaptea târziu.

La petrecere a participat şi Dan Diaconescu, însă acesta s-a retras după vreo două ore.

Mai multe