De singurătate, a sărit în gol de la etajul 17

14 februarie 2013 17:19   Național
Ultima actualizare:

A divorţat de soţul ei acum câteva luni şi de atunci viaţa ei sentimentală a devenit un adevărat calvar. A suferit atât de tare din dragoste, că a decis să-şi curme zilele chiar de Valentine's Day.

Bucureştenii care au trecut ieri dimineaţă prin apropierea hotelului Intercontinental au avut parte de o scenă desprinsă din filmele de groază. Trupul unei tinere în picaj de la balconul hotelului s-a zdrobit de asfalt chiar la intrarea cafenelei de la parter. Femeia, în vârstă de 35 de ani, şi-a plănuit sinuciderea chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, potrivit anchetatorilor. Reporterii Click! au aflat că tânăra, Elena Tufiţa, locuia în sectorul 2 al Capitalei, era divorţată de ceva timp şi nu îşi refăcuse viaţa. Vecinii spun că Elena era o fată cuminte, timidă, poate mult prea retrasă.

"Era o persoană ciudată, asta e clar. Mergea cu capul în jos, nu băga lumea în seamă sau vorbea aiurea, aşa, fără noimă. Ea nu a venit niciodată să plătească întreţinerea pentru apartamentul pe care l-a închiriat. Veneau numai proprietarii. Sincer, am văzut că e ceva în neregulă cu ea, ştiu că o lăsase bărbatul. Nu mă surprinde gestul ei", ne-a spus Valeria Micloş, administratorul imobilului în care locuia Elena Tufiţa. Potrivit primelor informaţii, femeia s-a cazat marţi după-amiază la Hotel Intercontinental, în jurul orelor 14.00.

† Elena s-a zdrobit de scările Braseriei Corso

Ar fi cerut să închirieze o cameră la un nivel cât mai înalt şi a plătit aproximativ 100 de euro pentru aceasta. Surse judiciare susţin că în camera de hotel nu a fost găsit nici un bilet care să justifice gestul femeii. Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia.

Cazul Elenei nu este singular. În anii trecuţi, alţi doi tineri au ales să moară aruncându-se din Hotelul Intercontinental. În iunie 2012, un tânăr de 27 de ani, din Constanţa, a plonjat de la etajul 9. Tânărul, care lucra în Capitală, a telefonat unui prieten cu puţin timp înainte de a se sinucide, mărturisind ce are de gând să facă şi motivul: o dezamăgire în dragoste. Imediat după terminarea convorbirii, prietenul sinucigaşului a sunat la recepţia hotelului, însă a fost prea târziu pentru a se putea interveni. De asemenea, în iulie 2006, tot un tânăr, de 21 de ani, din judeţul Braşov, s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului. Bărbatul a murit în drum spre spital.

Mai multe