De tot râsul! Cum a fost reparată conducta de apă a Haţegului. Au înfipt bețe în locurile ciuruite

10 februarie 2020 16:10   Național
Ultima actualizare:

De ”Cascadorii râsului”! Conducta de apă a Hațegului este veche și ciuruită. Nici prin cap nu vă trece cum a fost reparată! Au pus țăruși din lemn în găuri.

Este greu de imaginat cum a fost ”reparată” o conductă de apă care alimentează orașul Hațeg, din județul Hunedoara.

Apa Prod a devenit ţinta ironiilor după ce a fost postată o fotografie care arată starea dezastruoasă în care a ajuns conducta de apă care alimentează oraşul Haţegului.

Cum arată conducta de apă ciuruită a Haţegului

Conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg este veche de peste patru decenii şi plină de găuri.

Angajaţii Apa Prod, societatea din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara care administrează reţeaua de apă şi canalizare, au căptuşit-o cu zeci de pene din lemn, care nu fac faţă presiunii apei, scrie adevarul.ro.

Problema datează de mai mulţi ani, însă reparaţiile capitale s-au lăsat aşteptate. Localnicii au publicat imagini cu conducta şi s-au plâns de calitatea serviciilor oferite de furnizor.

”În urma fotografiei publicate în spaţiul public, care arăta un tronson din conducta de alimentare cu apă a oraşului Haţeg, facem următoarele precizări: acea conductă este din anul 1978 şi face parte din aducţiunea Sântămăria Orlea- Haţeg. Tronsonul de conductă, pe o distaţă de 580 metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire iar, la momentul de faţă, suntem în situaţia de achiziţie a conductei şi materialelor necesare înlocuirii acestui tronson. Valoare acestor lucrări este de aproximativ 145.000 euro”, a informat SC Apa Prod, citată de adevarul.ro.

Citește și:

O conductă s-a spart. Jetul de apă a proiectat o maşină într-un gard

Trafic blocat pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Avarie la reţeaua de apă

Mai multe