Decizia judecătorilor l-a pus pe jar pe Gigi Becali

1 aprilie 2015 9:10   Național
Ultima actualizare:

Gigi Becali nu a fost eliberat din pușcărie. Magistrații Tribunalului Constanţa nu au dat ieri nici un verdict și au amânat luarea unei hotărâri în cazul eliberării condiţionate a latifundiarului.

Judecătorii au examinat marţi contestaţia depusă de procurorii DNA, însă au rămas în pronunţare, o decizie în acest sens urmând să fie luată în cursul zilei de vineri, anunță Mediafax. Gigi Becali a primit acceptul pentru eliberare condiţionată pe 6 martie, la Judecatoria Medgidia, însă, procurorii au făcut recurs.

Aceștia au susţinut în fața magistraților, ieri, că ultima lucrare a omului de afaceri, "Becali şi Steaua", nu este una ştiințifică, adică Gigi Becali nu a îndeplinit criteriile eliberării condiţionate. Procurorul DNA mai susţine că Becali nu a îndeplinit nici obligaţiile de muncă din fişa postului în perioada în care a lucrat la Academia Hagi.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.

Mai multe