Decizie definitivă. MM Stoica rămâne în arest

30 mai 2014 11:17   Național
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca neîntemeiată contestaţia în anulare formulată de Mihai Stoica împotriva deciziei de condamnare la inchisoare la 3 ani şi 6 luni în "Dosarul Transferurilor".

Un avocat a vorbit în direct la postul tv, imediat după ce a apărut ştirea că Mihai Stoica rămâne în arest. "Din păcate este o veste tristă pentru inculpat, doar că nu putem face comentarii până nu avem motivarea deciziei, redactată de judecător", a declarat avocatul Cristian Ene pentru România TV.

Pentru Mihai Stoica mai rămâne o singură cale de atac , la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă pentru aceasta terebuie îndeplinite o serie de condiţii speciale.

După şase ani de procese, greii fotbalului au primit toţi pedepse cu executare în dosarul Transferurilor.

George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, deşi iniţial se credea că faptele sale erau prescrise. Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni cu executare. Ioan Becali a primit din partea judecătorilor 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. De închisoare n-a scăpat nici fratele lui Giovani, Victor Becali, care va avea de executat 4 ani şi 8 luni de puşcărie. Jean Pădureanu a primit şi el 3 ani şi 4 luni cu executare. Gică Popescu a primit o grea lovitură: 3 ani şi o lună cu executare.

Mai multe