Decizie incredibilă în cazul dementului care lovea oameni pe stradă

25 iulie 2014 21:07   Național
Ultima actualizare:

Pericol pe străzile din Cluj! Autorităţile au lăsat încă un bătăuş în libertate. Alexandru Macingo (16 ani), fost campion naţional la box, a fost scos din arest după ce, în aprilie, a lovit cu sălbăticie trei tineri, în plină stradă, doar ca să se distreze.

Clujeni, fiţi cu ochii în patru! Tânărul teribilist care a jucat „Knockout” pe străzi este din nou liber. Dacă mai este încă adeptul periculosului joc apărut în America, s-ar putea să vă treziţi, din senin, puşi la pământ cu o lovitură puternică de pumn. Totul, pentru amuzamentul lui Alexandru Macingo şi a prietenilor lui. Fost campion naţional la box, tânărul de 16 ani a băgat deja în spital trei oameni cu joaca lui bolnavă.

S-a întâmplat în aprilie, când fără nici un motiv, a doborât la pământ cu un singur pumn, un tânăr care mergea pe strada Paris. Câteva minute mai târziu, victime i-au fost doi studenţi, care au fost făcuţi knockout în acelaşi fel. Toţi trei au ajuns la spital şi au avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale. Macingo a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii mai, dar în urmă cu câteva zile, magistraţii au decis să-l elibereze şi să-l pună sub control judiciar. Potrivit citynews.ro, aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Mircea Rostaş, unul dintre ceilalţi huligani părtaşi la bătaia de pe strada Paris. Magistraţii au considerat că bătăuşii nu reprezintă un pericol public. 

A fost exclus din boxul românesc!​

La doar 16 ani are numeroase performanţe în ring, iar specialiştii în box îl considerau drept noul ”Mike Tyson”. După ce a măturat pe jos cu orice boxer care i-a ieşit în cale, la Cupa României, pugilistul Alexandru Macingo a început să facă asta şi pe străzile din Cluj. Aşa că a fost exclus din boxul românesc. „Ăsta nu e sportiv, un sportiv nu face niciodată aşa ceva pe stradă”, a spus coordonatorul lotului de box al României, Relu Auraş. 

Jocul “Knockout” a apărut în Statele Unite ale Americii, cele mai multe cazuri fiind în Brooklyn. Scopul este să loveşti la întâmplare trecători şi să îi pui la pământ cu o singură lovitură de pumn, fără să conteze că sunt femei, bătrâni sau copii. În SUA, “joaca” a ucis şase persoane.   

Mai multe