Denise Rifai a intrat în atenția CNA! Prezentatoarea va fi monitorizată

24 mai 2016 19:28   Național
Ultima actualizare:

Denise Rifai a reușit să atragă atenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) asupra ei, după ce a făcut mai multe gafe în direct.

Dorina Rusu, membru al consiliului, a cerut monitorizarea moderatoarei în timpul emisiunii electorale prezentate de aceasta la Realitatea Tv, Ora Primarului. Aceasta a declarat, pentru paginademedia.ro, că monitorizarea are ca scop identificarea de posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

La un pas să se păruiască cu Laura Chiriac

Prima victimă a lui Denise Rifai a fost candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac. Invitată în emisiunea Ora Primarului, Laura a fost acuzată de moderatoare că ar fi furat sloganul de campanie, „cu mânile curate”, de la Marinela Mititelu. Spiritele s-au încins în platou, iar după mai multe replici acide, Denise Rifai a ridicat tonul la invitată: „Râdem sau vorbim serios, păi ce facem”.

L-a „păcălit” pe Nicușor Dan, în direct

Și candidatul Uniunii Salvați București la primărie, Nicușor Dan, a avut parte de momente penibile în platoul emisiunii Ora Primarului. Denise Rifai a încercat să îl pună într-o lumină proastă, păcălindu-l că a existat, cândva, un tramvai cu numărul 101 în București.

L-a acuzat pe Nazare că se «împreunează» cu tot sectorul

Alexandru Nazare, candidat la fotoliu de primar al sectorului 1, a avut parte de un dialog halucinant cu Denise Rifai. Moderatoarea a încercat să se amuze pe baza sloganului său de campanie, „Tu cu mine suntem unu!”, întrebându-l dacă se „împreunează” cu întregul sector.

Mai multe