Denise Rifai continuă seria întrebărilor fără sens. Noua victimă: Nicușor Dan

20 mai 2016 9:50   Național
Ultima actualizare:

Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, a fost cea de-a treia „victimă” a moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea. Seria momentelor stânjenitoare a continuat din campania electorala a continuat cu succes. După Laura Chiriac și Alexandru Nazare, ieri a fost rândul lui Nicușor Dan să fie chestionat de Rifai. Interviul a ajuns viral pe Facebook.

Încercând să-l pună la punct pe Nicușor Dan pe tema CET-urilor, moderatoarea Realității a căzut singură în derizoriu. 

Denise Rifai: "Câte CET-uri sunt în București?"Nicușor Dan: "Patru. Patru mari și mai sunt câteva mici."Denise Rifai: Sunt opt. Cinci ale Elcen și trei private."Nicușor Dan: "Nu, sunt patru mari. CET-urile mari sunt patru: Grozăvești, Militari, Progresul, Vitan."

Tăcere. Denise Rifai trece la următorul capitol, dar nici atunci când a fost vorba despre obiectivele turistice din București nu s-a descurcat mai bine. 

Denise Rifai: "Unde se află cea mai cunoscută fântână din București, fântâna Bucur?"

Nicușor Dan: "Probabil aproape de biserica Bucur."

Din nou, tăcere. Subiectul tramvaiului 101 trebuia să fie "lovitura de grație" pe care moderatoarea voia să i-o aplice lui Nicușor Dan, vrând să demonstreze că acesta nu este deloc un simpatizant al transportului în comun.  Denise Rifai: „Legat de tramvaie, tramvaiul 101 care leagă Rahova de sectorul 4 nu mai circulă de doi ani. Știți de ce?"Nicușor Dan: "Nu".Denise Rifai: "Tramvaiul 101 care leagă cartierul Rahova de sectorul 4 nu mai circulă de peste doi ani și cetățenii bucureșteni sunt foarte nemulțumiți. Cu tramvaiul nu mergeți..."Nicușor Dan: "Se întâmplă să mai merg. Știți că el merge cu același bilet ca și autobuzul."Denise Rifai: "Tramvaiele sunt numerotate de la 1 la 60. Tramvaiul 101 nu există."

A fost cel mai ciudat moment al serii...

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe