Depresiile duc la sinucidere! O adolescentă din Cluj s-a aruncat de la etajul 8!

14 decembrie 2011 14:12   Național
Ultima actualizare:

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat miercuri că tânăra de 19 ani care s-a aruncat de la etajul al optulea al unui bloc din Cluj-Napoca a decedat la spital, în cursul nopţii.

"De la UPU a fost transferată la Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvată. Nu avea şanse de supravieţuire. În urma căzăturii, tânăra a suferit politraumatisme grave, craniene, toracice şi de bazin, a avut fractură de femur şi a intrat în şoc hemoragic", a spus Ciortea.

Comisarul şef Daniela Boloş din cadrul Poliţiei Judeţene Cluj declara, marţi seară, că o tânără în vârstă de 19 ani, Iulia P., s-a aruncat de la balconul unui apartament de la etajul opt de pe strada Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca.

"Din primele cercetări rezultă că fata a mers cu tatăl său la acel apartament, care era al părinţilor şi fusese dat în chirie, şi a ieşit pe balcon, de unde s-a aruncat. Din spusele tatălui său, tânăra suferea de depresie. În urma căderii, fata nu a murit, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD care a transportat-o la UPU", spunea Boloş.

Coordonatorul SMURD Cluj, Cristian Ursu, declara că, în urma căzăturii, tânăra a suferit un stop-cardio respirator, dar fusese resuscitată de medicii de la SMURD, însă prognosticul era rezervat.

Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul.

Mai multe