Deputatul Florin Roman, gafă monumentală în Parlament: „Cu ajutorul bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime!”. Vezi aici înregistrarea!

28 octombrie 2020 12:23   Național
Ultima actualizare:

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a făcu zilele trecute o gafă care nu a putut trece neobservată. El a declarat de la tribuna parlamentului în contextul pandemiei de Covid-19 și adresându-se lui Raed arafat că „ cu ajutorul dumneavoastră și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime”.

„Mă bucur, domnule Arafat, că ați ajuns la o înțelegere cu colegii dumneavoastră de minister și sper ca după ce această lege va fi promulgată în Monitorul Oficial să și vedem în județe că se întâmplă ceea ce v-ați propus prin acest proiect de lege și practic, cu ajutorul dumneavoastră și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime”, a declarat Florin Roman, liderul deputaților PNL. Declarația a fost făcută în timpul dezbaterii unui proiect de lege pe tema situaţiilor de urgenţă, promovat de Raed Arafat. 

Cine este Florin Roman

Florin Roman s-a născut în 1974, iar potrivit CV-ului său, din 1997 până în 2005 a lucrat în mass-media, în cadrul unei agenții de presă. Mai exact, a fost șef de secție și s-a ocupat cu culegerea și redactarea materialelor de presă. A lucrat apoi la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale unde a ocupat funcția de consilier la cabinetul Președintelui. A urmat apoi numirea sa ca membru în Consiliului de Administrație la Eon Distribuție, iar apoi a fost membru în Consiliul de Administrație la Electrica Serv. Au urmat alte posturi - aceeași funcție - la CEC, SC Automobile România, SC Daewoo România, Eximbank. Din 2012 până în prezent este vicepreședinte în cadrul consiliului Județean Alba. 

Află mai multe despre Florin Roman din adevarul.ro!

CITEȘTE ȘI: Deputatul care intră în greva foamei și doarme în fața biroului lui Dragnea

Mai multe