Deputatul PSD Călin Matei: ”Pune-ţi mâna pe carte!”

11 septembrie 2017 14:10   Național
Ultima actualizare:

”Dacă tăceai, filosof rămâneai!”, spune o vorbă din popor. Se potrivește de minune deputatului PSD de Maramureș Călin Matei. Acesta a transmis un mesaj elevilor, în prima zi de școală: ”Pune-ţi mâna pe carte!”.

Deputatul PSD de Maramureş Călin Matei le-a transmis elevilor un mesaj în prima zi a noului an şcolar, în care le spune că nici lui nu i-a fost dragă şcoala, dar că nu a avut ce face şi îi îndeamnă: ”Pune-ţi mâna pe carte!”.

Mesajul, plin de greşeli gramaticale, a fost postat de Călin Matei pe Facebook, scrie news.ro.

”Nici mie nu mi-a fost draga şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanţă, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi in budă! Succes!”. Ulterior, el şi-a editat mesajul şi a scris corect ”Puneţi mâna pe carte”, scrie news.ro.

Cine este Călin Matei

Călin Matei (51 ani) este deputat PSD din 2012, aflându-se la cel de al doilea mandat, parlamentar de Maramureş. Deputatul spune că a studiat la mai multe facultăți: de Mine, Politologie, Management Internațional și că este și economist. Toate aceste studii le-ar fi făcut în 14 ani, între 1990 și 2004.

Mai multe