Deputatul PSD Sebastian Radu a murit de Covid-19 după ce a fost transferat în Germania

9 decembrie 2020 11:37   Național
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Sebastian Radu, fost viceprimar al Buzăului, a murit pe un pat de spital din Germania, la trei săptămâni după ce a fost confirmat cu Covid-19.

Sebastian Radu a fost internat mai întâi în Spitalul Judeţean Buzău, a fost transferat la Bucureşti, apoi a ajuns în Germania, după ce starea i s-a agravat, transmite Adevărul.

Sebastian Radu avea 50 de ani şi se afla la primul mandat de parlamentar. A făcut parte din Comisia pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Înainte de a fi ales parlamentar, el a fost viceprimar al municipiului Buzău.

În luna martie, la începutul pandemiei, deputatul Radu Sebastian a procurat unei societăţi din Buzău materia primă necesară pentru a confecţiona 1.000 de viziere care au fost donate spitalelor din Buzău şi Serviciului Judetean de Ambulanţă.

Marcel Ciolacu: ”Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid” 

"Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei!  Suntem alături de voi", a scris, pe Facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și:

Un român bolnav de Covid a fost transferat în Germania de la Sibiu. Mutarea s-a făcut cu un charter la cererea familiei

Mai multe