Descoperire incredibilă în ancheta "mâncătorului de femei". S-a aflat ale cui sunt oasele îngropate în curte

16 aprilie 2014 12:58   Național
Ultima actualizare:

Au apărut primele rezultate în cazul anchetei bărbatului acuzat că şi-ar fi omorât soţia şi pe două surori ale acesteia. Oasele găsite îngropate sub garajul bărbatului din Rădăuţi nu sunt de om. Analiza acestora a arătat că sunt de provenienţă animală.

Vasile Lavric, un bărbat din Rădăuţi, supranumit şi "mâncătorul de femei", este suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Femeile au dispărut începând de acum 20 de ani, iar bărbatul a fost ridicat acum de poliţie, după ce în curtea lui s-au găsit oase şi resturi de cranii.

Abia la opt ani după dispariţia soţei, bărbatul a oferit recompensă de 300 de euro celor care îl pot ajuta să o găsească. Ba chiar a şi postat un mesaj pe internet, prin care cerea ajutor.

Vasile Lavric a postat, anul trecut, un mesaj pe Facebook, prin care cere ajutor internauţilor să o găsească pe Nicoleta, soţia lui, informează România TV. În mesaj, Vasile Lavric spunea că Nicoleta şi-a abandonat familia şi a fugit în Italia. Mesajul a fost postat pe reţeaua de socializare la opt ani de la dispariţia femeii, întrucât la presupusa plecare a soţiei copilul familiei avea 8 ani, iar la momentul postării mesajului, în anul 2013, copilul avea 16 ani.

"Dragi prieteni de pretutindeni, va adresez o rugaminte fierbinte ca în cazul în care vedeţi din întâmplare doamna din fotografii şi puteţi preciza locul unde a fost văzută, să mă sunaţi pe mine sau direct la poliţie, pentru următoarele motive: Această doamnă a uitat că are în România un copil, pe care l-a abandonat la vârsta de 8 ani", scria Vasile Lavric pe Facebook în urmă cu un an. Bărbatul a mai scris că soţia i-ar fi furat şi lănţişorul de aur al copilului când a plecat de acasă.

"La plecare, a culcat copilul şi când a presupus că acesta doarme, i-a furat lănţişorul de aur de la gât. Copilul nu dormea şi a simţit când a fost furat şi nu poate uita, deşi acum are 16 ani. Ultima dată a fost văzută în Italia în piaţa Marconi. Probabil are o nouă viaţă. La copil nu i-a trimis în 8 ani nici o ciocolată. A plecat la data de 08.04.2005, şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o în România. În zadar am căutat-o cu poliţia, în zadar am făcut un proces pentru abandon de familie, toate demersurile s-au sfârşit fără nici un rezultat, pentru că mama ei, Iordache Cornelia, a avut grijă să o ţina la curent cu demersurile mele şi să o ajute să se ascunda şi să fugă de răspundere. De aceea mă adresez dumneavoastră, dragi prieteni de pretutindeni, pentru a mă ajuta să o găsesc. Vă mulţumesc tuturor şi ofer răsplată celor ce-mi oferă adresa ei corectă, de unde ar fi. Vă rog să daţi mai departe povestea mea", a scris Vasile Lavric.

Citeşte şi:

Un nou caz «Râmaru»? A ucis trei surori şi le-a îngropat în curtea casei

Mai multe