Detalii şocante despre moartea dansatoarelor din Constanţa: «Avea focul pe ea când am găsit-o»

6 aprilie 2014 15:48   Național
Ultima actualizare:

Invitat în platoul România TV, jurnalistul Luis Lazarus a dat detalii înfiorătoare despre felul în care au sfârşit tinerele moarte în cincendiul de la Constanţa. Lazarus a spus că tânăra care a reuşit să scape cu viaţă a fost salvată de patronul localului, care a găsit-o cuprinsă de flăcări.

Jurnalistul Luis Lazarus a declarat la România TV că Nicolle Buirencu, dansatoarea care a scăpat cu viaţă din incendiul de la Constanţa, a fost scoasă din restaurant chiar de patronul localului.

„M-am dus sus, era plin de fum. Am luat-o, era cu focul pe ea. Am dus-o la ambulanţă. Când am vrut să mă întorc nu mi-au mai dat voie şi nu au mai urcat nici ei. Pompierii au ajuns în 15 minute", i-ar fi zis patronul restaurantului lui Luis Lazarus, potrivit declaraţiilor jurnalistului.

Lazarus a spus că în momentul în care aceasta a fost găsită, era acoperită de foc. Jurnalistul a mai spus că două dintre fete au fost găsite într-un vestiar, iar cea de-a treia într-o altă încăpere, semn că încerca să scape din iadul care cuprinsese localul.

„Două dintre fete au fost găsite blocate într-un vestiar. Cea de-a treia a fost găsită într-o altă încăpere, semn că încerca să iasă", a mai declarat acesta.

Mai multe