Detaliul inedit care nu s-a observat la întâlnirea dintre Hollande și Iohannis

13 septembrie 2016 12:22   Național
Ultima actualizare:

Președintele Franței, François Hollande (62 de ani), se află în prima sa vizită oficială în România. Politicianul a fost întâmpinat de o delegație condusă de președintele Klaus Iohannis (57 de ani).

Klaus Iohannis și omologul său au ținut un discurs la Palatul Cotroceni unde au tratat problemepe tema dezvoltarii și aprofundării Parteneriatului Strategic româno-francez și continuarea dialogului bilateral. Un detaliu amuzant le-a scăpat celor mai mulți oameni care au urmărit conferința de presă. Dacă atunci când au dat mâna pentru prima oară, se putea observa clar diferența de înălțime între Hollande și Iohannis, în cadrul discursului de la Cotroceni cei doi președinți erau de aceeași înălțime.

Președintele nostru are o înălțime considerabilă, 1.92 m, iar François Hollande are 1.70 m. Această diferență de 22 de centimetri a dispărut complet la conferința de presă de la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, staff-ul prezidențial francez a apelat la un artificiu, cum ar fi un podium ușor înălțat și „ascuns” bine în spatele pupitrului, pentru a-l face pe Hollande să pară de aceeași înălțime cu Iohannis. 

La alte vizite oficiale, Hollande nu a fost „înălțat”

Mai multe