Dezvăluirile unui taximetrist! Susţine că a văzut-o pe Elodia: "E vie şi foarte frumoasă!"

20 iunie 2014 17:53   Național
Ultima actualizare:

Radu Nicolaie, un taximetrist din Bucureşti, susţine că acum o jumătate de an a luat-o pe Elodia la el în maşină. Omul se jură că aceasta, împreună cu mama ei, l-au rugat să le ducă la o anumită adresă.

Chiar dacă povestirile lui sunt greu de crezut, taximetristul e dispus să se lase testat de orice detector de minciuni pentru a demonstra că are dreptate.

"Am luat-o în maşină în luna decembrie a anului 2013, într-o luni dimineaţă, când lumea era la cumpărături de cadouri. Are corpul mic, arată foarte bine, aproape că m-am îndrăgostit de ea. Avea o glugă pe cap, mi s-a părut suspectă... se uita la mine cu coada ochiului. La intersecţie la Victoriei i-am tras gluga de cap şi am văzut că era ea. I-am spus «Dumneavoastră sunteţi Elodia, doamnă!». Ea mi-a spus să termin cu prostiile şi să o duc la destinaţie. Am întrebat-o de ce îl ţine în puşcărie pe omul ăla. Elodia a fost la mine în maşină în carne şi oase. Vreau să mă creadă toată ţara: Elodia e vie, cineva din România o susţine", a declarat taximetristul pentru emisiunea Acces Direct.

Omul spune că poliştistul Cristian Cioacă ar trebui eliberat, deoarece Elodia se află în viaţă şi are o identitate falsă. "E deşteaptă, ştie ce are de făcut. Va ieşi adevărul la suprafaţă. Tuturor clienţilor mei le spun că am luat-o pe Elodia în maşina mea. Nu am anunţat atunci ce am văzut pentru că mi-a fost frică, toată lumea m-a sfătuit să nu mă bag, să îmi văd de treaba mea ".

Mai multe