Dialogul halucinant dintre consilierul Lucian Rădulescu şi un poliţist: «Încerci tu cu mine d-astea?»

4 septembrie 2019 19:59   Național
Ultima actualizare:

Lucian Rădulescu, consilier la Camera Deputaţilor, l-a înjurat ca la uşa cortului pe un poliţist care “a îndrăznit” să-l legitimeze pentru că parcase maşina într-un loc nepermis pe raza localităţii Păuleşti din Prahova.

De cum a coborât din maşină, consilierul Lucian Rădulescu a avut o atitudine sfidătoare, a trântit legitimaţia în mâna poliţistului în ideea că acesta va înţelege că nu are de-a face cu oricine şi a folosit cuvinte obscene.

”Încerci tu cu mine d-astea?”, ”Hai cu mine să-ţi arăt ceva, vino încoa›!”, ”Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine”, ”Dă-i drumu’ şi dă amendă”, ”Aştept pe unu’ să-mi bage gaze, în p..a mea!”, sunt doar câteva dintre frazele folosite de consilierul Lucian. În cele din urmă, Rădulescu se urcă la volan şi pleacă în trombă, lăsându-i pe poliţişti fără reacţie.

Potrivit Poliţiei Prahova, consilierul PSD consumase şi băuturi alcoolice. Rădulescu a fost până ieri consilier pe probleme de sport al deputatei de Prahova Laura Moagher. Şocată, aceasta a decis să întrerupă orice colaborare cu individul.

Mai multe