Din excursie, la spital

17 mai 2017 8:46   Național
Ultima actualizare:

Şoferul microbuzului cu 19 de copii care s-a răsturnat marți seara (16 mai) pe autostrada A1 Sibiu - Orăştie a murit din cauza rănilor grave suferite. Mai mulți copii au fost răniţi uşor.

Şoferul microbuzului cu 19 de copii care s-a răsturnat marți seară (16 mai)pe autostrada A1 Sibiu - Orăştie a murit din cauza rănilor grave suferite, iar 12 dintre copii au fost răniţi uşor suferind zgârieturi, însă au fost transportaţi la un spital din Deva pentru a le fi evaluată starea de sănătate, scrie news.ro. Copiii erau în clasa întâi la o școală din Hunedoara și veneau de la Cluj dintr-o excursie în perioada ”Școala aștfel”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro că şoferul microbuzului în vârstă de 53 de ani, care s-a răsturnat pe autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba, a murit din cauza rănilor grave suferite.

Microbuzul care transporta 20 de copii s-a răsturnat, marţi după-amiază, pe autostrada A 1 Sebeş - Orăştieîn urma accidentului şoferul fiind rănit grav. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute încă, dar mortorii spun că șoferului i s-a făcut rău și a vrut să tragă pe dreapta, dar a ajuns cu microbuzul răsturnat în șanț.

Mai multe