Din nou panică la metrou. Un fum dens a apărut în ultimele vagoane

6 decembrie 2019 10:44   Național
Ultima actualizare:

Călătorii care circulau vineri dimineața (6 decembrie) cu metroul din București au avut parte de momente de panică. Martorii spun că fumul dens a apărut în ultimele vagoane ale metroului ce circula în direcţia Anghel Saligny.

UPDATE Ora 10.10. Comunicatul Metrorex: ”Metrorex informează că astăzi, 06.12.2019, la ora 08:39, într-un tren ce mergea în direcția Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunța o degajare de fum în salonul trenului. Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului și astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilație, la stația Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfășoară lucrări. Personalul Metrorex a acționat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare. Precizăm că circulația trenurilor de metrou nu a suferit modificări și siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în nici un moment.”

A fost panică în această dimineață (6decembrie) la metrou. Un fum dens s-a împrăștiat în garnitura de metro care circula în direcția Anghel Saligny.

Călătorii au deschis ferestrele, și-au pus batistele la nas, dar fumul devenea tot mai gros. Încă nu a venit o explicație din partea Metrorex.

Mai mulți călători s-au speriat și au apăsat butonul de panică, informează digi24.ro.

Citește și:

Un om a fost prins între uși și târât de metrou. În ce condiții se circulă în subteran

Panică la metrou, din nou. O nouă avarie a aglomerat trenurile și stațiile

Mai multe