Dinu Patriciu, de vorbă cu Eugenia Vodă: "Serialul «Dallas» nu avea nimic de a face cu realitatea dură a lumii afacerilor"

19 august 2014 21:45   Național
Ultima actualizare:

În urmă cu mai mulţi ani, omul de afaceri Dinu Patriciu a fost invitatul Eugeniei Vodă la emisiunea "Profesioniştii". A atins mai multe subiecte legate de afaceri şi de viaţa personală şi a făcut câteva observaţii interesante.

"Eu mă consider om de afaceri profesionist", a spus Dinu Patriciu. "Serialul «Dallas» nu mi-a plăcut. Mă enerva. Era prea siropos, nu avea nimic de a face cu lumea dură a afacerilor. Era un strămoş al telenovelelor de astăzi", a continuat el.

"Oricine poate să-mi spună Dinu. Mă simt ciudat când mi se spune «dumneavoastră»", a mărturisit omul de afaceri în privinţa relaţiilor sale cu angajaţii.

Dinu Patriciu a mai spus că regretă că nu şi-a urmat una dintre pasiunile sale, pictura. "Tata a pus piciorul în prag", a precizat el, îndreptându-se spre arhitectură.

La finalul interviului, este întrebat cum şi-ar dori să moară.

"După ce voi fi avut o lungă perioadă de linişte în care să nu mai alerg", vine răspunsul.

"Şi cine vă împiedică asta?"

"Un drăcuşor al jocului".

"Nu plăcerea de a avea bani?"

"Nu. Nu e o plăcere în a avea bani. Banii creează responsabilităţi. Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât ai responsabilităţi mai mari."

Dinu Patriciu a murit la Londra, la vârsta de 64 de ani. Avea o afecţiune la ficat.

Mai multe